no_serviceno_service OVER MIJ | Bart Krekels

OVER MIJ

Ik ben Bart Krekels en ik ben geboren op 26 december 1973 in Geleen. Na de middelbare school heb ik fysiotherapie gestudeerd en nadat ik zo’n 10 jaar in Nederland, Duitsland en Zwiterland als fysiotherapeut werkzaam ben geweest, ben ik me gaan toeleggen op acupunctuur. Vanaf het allereerste moment dat ik met acupunctuur in aanraking kwam, was ik in de ban van deze vorm van geneeskunde. Zowel door de filosofie erachter, de manier van werken en natuurlijk ook door de resultaten die ik met acupunctuur kan bereiken.

In 2007 ben ik begonnen met de opleiding voor acupunctuur aan de Traditional Chinese Medicine Academie (TCMA) in Utrecht. In de zomer van 2010 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond en in oktober 2010 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor acupunctuur in Therapiecentrum Valderenhof in Geleen.

In de zomer van 2015 heb ik de twee-jarige opleiding tot herbalist (Chinese Kruidengeneeskunde) bij International Lectures afgerond en pas ik ook Chinese Kruidengeneeskunde toe in mijn praktijk.

Registraties en Lidmaatschappen:

BIG-geregistreerd fysiotherapeut
Lid NVA / KAB
KVK nr.: 54265282