Hier leest u de laatste nieuwtjes over Bart Krekels, Acupunctuur en Kruidengeneeskunde.

Terug van vakantie

De (school)vakantie is voorbij. De tijd van relaxen en uitslapen is weer voorbij en het vroege opstaan en de dagelijkse werkzaamheden in een strak ritme zijn weer begonnen.
Niet alleen wennen voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. Het is weer stilzitten en opletten in de klas. Bovendien breekt meestal een paar weken na de zomervakantie weer een griepgolf uit op scholen.

LEES MEER

Cupping

Als u deze zomer naar de Olympische Spelen heeft gekeken, heeft u -als u dat nog niet had- nu wel over cupping gehoord. U zag zwemmer Michael Phelps die onder de ronde rode plekken zat.

De plekken waren overduidelijk het gevolg van een cupping-behandeling. Ook turner Alex Naddour vertelde dat cupping het geheim was dat hem afgelopen jaar gezond heeft gehouden. Andere topsporters die profijt hebben van cupping zijn Nathalie Coughlin, Missie Franklin en Pavel Sankovich.

LEES MEER

Verhoog uw weerstand met Traditionele Chinese Geneeskunde

Het is alweer september, het wordt al eerder donker en al wat frisser. Het wordt tijd om energie te verzamelen om de winter door te komen, naar binnen gaan, naar binnen kijken, kortom naar binnen te keren.

September is dé maand om preventief uw weerstand alvast te verhogen. Acupunctuur en Chinese Kruidengeneeskunde helpen u hierbij, maar zelf kunt u ook al veel doen met behulp van mijn tips uit de Traditionele Chinese Geneeskunde:

LEES MEER